Ruladă cu broccoli
21 iunie 2015
Mese festive
O ruladă tocmai pentru o zi de odihnă!
Ingrediente
400 g aluat de patiserie 1 morcov mare 500 g broccoli congelat 1 lingură unt 3 ouă 1 chiflă sare piper
Preparare
Cureţi, speli morcovul şi îl tai cubuleţe. Pui apă cu puţină sare la fiert şi, când clocoteşte, adaugi morcovul şi laşi să fiarbă 10 minute. Scurgi şi laşi să se răcorească.Tai chifla mărunt şi o rumeneşti în untul fierbinte. Într-un vas, amesteci crutoanele cu morcovul, broccoli dezgheţat şi scurs, două ouă bătute şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Întinzi aluatul în două foi dreptunghiulare, pui amestecul de legume, nivelezi şi rulezi. Aşezi ruladele într-o tavă unsă, le ungi cu ou bătut şi le coci în cuptorul preîncălzit circa 35 de minute.