Ruladă de curcan

6 aprilie 2016   Mese festive

Carnea de curcan este una dintre cele mai sănătoase tipuri de carne. Poţi prepara o delicioasă ruladă de curcan la care poţi adăuga şi spanac.

Ingrediente (1 ruladă)

1 kg piept de curcan 300 g spanac 2 linguri unt 300 g bacon 2-3 căţei usturoi 1 praf de sare 2 ouă piper 400 ml supă de pui

Mod de preparare

Speli spanacul, îl tai şi-l căleşti 2-3 minute în unt, împreună cu usturoiul. Feliezi pieptul de curcan, îl baţi puţin cu ciocanul şi-l condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Amesteci spanacul cu ouăle bătute, puţin piper şi baconul tocat. Umpli pieptul, îl rulezi şi-l fixezi cu o sfoară. Pui rulada într-o tavă şi torni supa de pui. Acoperi tava cu o folie şi laşi rulada la foc mic, până ce furculiţa intră cu uşurinţă în ea. Dai folia la o parte şi mai ţii 10 minute să se rumenească.

Mai multe