Rulouri cu bacon

13 octombrie 2014   Mese festive

Îţi lasă gura apă doar când le vezi. Aşadar să ne suflecăm mâinile şi să trecem la treabă.

Ai nevoie de

2 piepţi de pui dezosaţi

12 felii de bacon

¾ cană zahăr brun

Sare

Piper

Pătrunjel

Taie pieptul de pui cubuleţe de aproximativ 2-3 cm. Sărează şi piperează pieptul de pui după gust.Taie feliile de bacon bucăţi, în funcţie de cât de lungi sunt, îndeajuns cât să poată fi înfăşurate. Înveleşte fiecare bucată de piept de pui în bacon. Pune zahărul într-o farfurie şi treci prin el fiecare bucată de pipet de pui. Aşază într-o tavă hârtie de copt, pune bucăţelele de piept de pui şi presară piper pe deasupra. Ţine tava la cuptor până baconul devine uşor crocant, adică aproximativ 45 de minute.

Înainte să serveşti presară pătrunjel tocat.

Sursa foto http://www.jocooks.com

http://www.jocooks.com

Mai multe