Rulouri de bacon
14 noiembrie 2016
Mese festive
Crocante şi uşor dulci, rulourile de bacon sunt extrem de simplu de preparat. Şi arată apetisant, nu-i aşa?
De ce ai nevoie pentru rulouri de bacon
16 felii bacon
16 curmale uscate
16 cubuleţe brânză de capră sau mozzarella
Cum se prepară rulouri de bacon
Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt într-o tavă. Crestezi uşor curmalele, le scoţi sâmburii şi aşezi în locul loc brânză. Înfăşori fiecare curmală într-o felie de bacon şi o fixezi cu o scobitoare. Pui rulourile în tavă şi le ţii la cuptor 10-15 minute sau până când se rumenesc pe deasupra şi devin crocante. Le poţi scoate pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de grăsime.
Sunt delicioase alături de un sos picant.
Sursa http://www.eatwell101.com/