Salată de andive cu piept de raţă afumat

16 septembrie 2014   Mese festive

Dacă vrei să mănânci ceva uşor şi rafinat încearcă această salată plină de arome şi culori.

Ai nevoie de

600 g ciuperci plurotus 1 ardei gras roşu 1 ardei gras verde 2 andive 50 g piept de raţă feliat 100 g roşii cherry brânză ricotta 50 g spanac tânăr ulei sare piper sos de soia

Mod de preparare

Tai andivele feliuţe.

Rupi ciuperci şi le sotezi în ulei încins. Adaugi piper şi, dacă vrei, poţi presăra şi puţină sare. Dar trebuie să ţii cont că sosul de soia e sărat. După ce s-au rumenit ciupercile, torni puţin sos de soia. Atenţie trebuie să ţii cont că acesta e sărat! Acoperi tigaia cu folie.

Tai fideluţă ardeiul gras, iar roşiile pe jumătate.

Amesteci toate ingredientele într-un bol, inclusiv feliuţele de andive, şi serveşti salata pe o farfurie cu brânză ricotta şi cu feliile de raţă, stropite cu sos de soia.

Mai multe