Saleuri cu susan

16 ianuarie 2018   Mese festive

Este bine să ai mereu în casă aceste saleuri cu susan, deoarece nu ştii cine îţi va trece pragul.

De ce ai nevoie pentru saleuri cu susan

1 aluat foitaj

1 ou

1 lingură apă

50 g parmezan

sare grunjoasă

2 linguri seminţe susan

Cum se prepară saleurile cu susan

Baţi oul şi-l amesteci cu apa. Ungi foaia de aluat cu ou şi presari sarea grunjoasă. Tai fâşii de aluat, de aproximativ ½ de cm lungime, pe care le răsuceşti puţin şi le aşezi într-o tavă tapetată. Presari susanul şi parmezanul şi dai saleurile la frigider 30 de minute, apoi bagi tava la cuptor 15 minute, până când se rumeneşte aluatul uşor.

Sursa https://www.beyondthechickencoop.com

https://www.beyondthechickencoop.com

Mai multe