Şarlotă de îngheţată cu căpşuni
11 iulie 2016
Mese festive
Dacă ai invitaţi la cină, poţi prepara pentru ei o delicioasă şarlotă de îngheţată cu căpşuni. Nu ai nevoie de prea multe ingrediente şi nici de prea mult timp pentru preparare.
Şarlotă de îngheţată cu căpşuni - Ingrediente (2 porţii)
400 g căpşuni 5 linguri zahăr pudră 1 pachet rulouri umplute 500 ml frişcă 120 g cremă de ciocolată
Şarlotă de îngheţată cu căpşuni - Mod de preparare
Mixezi 300 de grame de căpşuni cu zahărul, iar la final adaugi frişca. Pui îngheţata într-o formă şi o dai la congelator 20 de minute. Îmbraci formele în folie alimentară, treci rulourile prin crema de ciocolată şi le aşezi pe margine. Întinzi îngheţata de căpşuni, iar deasupra pui căpşunile rămase. Dai la congelator 3-4 ore.