Sfeclă umplută

30 octombrie 2013   Mese festive

Cu acest preparat inedit vei descoperi savoarea sfeclei! Aceasta sfecla umpluta se prepară uşor şi toată lumea se va ridica sătulă de la masă.

Ingrediente: 4 bucăţi de sfeclă 100 g nuci tocate 300 g brânză telemea 5 linguri de iaurt cremos mărar 3-4 mieji de nucă

2 linguriţe hrean răzuit

Mod de preparare:

Speli bine, sub jet de apă, cele patru bucăţi de sfeclă şi le coci. Le scoţi din cuptor şi le laşi la răcit. Separat, zdrobeşti brânza cu furculiţa, adaugi iaurtul şi mixezi până obţii o pastă fină. Cureţi bucăţile de sfeclă şi, cu ajutorul unei linguriţe, le scobeşti. O parte din miezul scos îl adaugi în pasta de brânză, îl încorporezi şi asezonezi cu hrean. Pui şi nucile zdrobite şi amesteci.

Umpli sfecla cu pasta de brânză, decorezi cu nuci şi mărar proaspăt. Dă sfecla umpluta la frigider înainte de a le servi!

Salata de sfecla

Salata de sfecla

Ciorba de sfecla rosie

Ciorba de sfecla rosie

Supa de sfecla

Supa de sfecla

Dificultate medie

4 porţii

Timp de preparare: 1h

Mai multe