Somon la cuptor – Cea mai simplă reţetă

2 aprilie 2018   Mese festive

Când vrei să pregăteşti peşte, dar nu ai timp de o reţetă complicată, încearcă somonul la cuptor cu mirodenii.

Ingrediente

2 linguri ulei 2 căţei de usturoi, pisaţi 1 ¼ linguri zeamă de lămâie 450 g file de somon 2 linguri coriandru, tocat sare piper felii de lămâie, pentru servire

Mod de preparare – Somon la cuptor

Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Combini uleiul cu usturoiul, zeama de lămâie, 1 lingură de coriandru, sare şi piper, după gust. Pui somonul la marinat în acest amestec 15 minute.

Transferi peştele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptor aproximativ 15 minute. Serveşti cu restul de coriandru şi felii de lămâie.

Sursa https://rasamalaysia.com

https://rasamalaysia.com

Mai multe