Tarte sărate cu brânză şi mere
15 iunie 2016
Mese festive
Dacă nu ai mai gustat până acum această combinaţie, noi îţi recomadăm să o încerci cât mai repede, deoarece este senzaţională.
De ce ai nevoie pentru tarte sărate cu brânză şi mere
1 foaie aluat de foitaj
2 mere
30 g unt
3 cepe
20 ml oţet balsamic
200 g brânză sărată
1 gălbenuş
piper
Cum se prepară tarte sărate cu brânză şi mere
Caramelizezi în unt cepele tăiate feliuţe aproximativ 15 minute. Adaugi oţetul balsamic şi le laşi la răcorit. Descojeşti merele şi îndepărtezi cutia cu seminţe şi cotorul. Porţionezi aluatul de tartă cu gura unei căni şi aşezi deasupra ceapă caramelizată, felii de mere şi brânză sărată sfărâmată. Deasupra presari piper şi ungi marginile aluatului cu ou. Aşezi tartele într-o tavă tapetată şi le dai la cuptor 20-25 de minute. Se servesc calde.
Sursa foto http://blogexquisit.blogs.ar-revista.com