Tiramisu cu prune la pahar

2 octombrie 2017   Mese festive

În doar câteva minute poţi prepara cel mai bun tiramisu cu ingrediente de sezon.

De ce ai nevoie pentru tiramisu

400 g prune, fără sâmburi

30 g unt

1 lingură zahăr

2 pliculeţe zahăr vanilat

375 g mascarpone

200 g frişcă

6 madlene simple

Cum se prepară tiramisu

Topeşti untul în tigaie, adaugi prunele tăiate, ţii pe foc aproximativ trei minute, apoi adaugi zahărul şi amesteci. Ţii pe foc până se înmoaie prunele, apoi le laşi la răcorit.

Baţi frişca cu zahărul vanilat, apoi o omogenizezi cu mascarpone. Înmoi madlenele în sosul lăsat de prune, apoi le aşezi în pahare. Aşezi un strat de cremă, apoi prune şi dai desertul la rece câteva ore.

Sursa https://www.fotofeedme.com

https://www.fotofeedme.com

Mai multe