Triunghiuri cu ciocolată
Un asemenea platou festiv dulce îi va atrage pe toţi cei dragi ca un magnet îm jurul mesei. Aşadar, trebuie să înveţi cum se prepară triunghiuri cu ciocolată!
De ce ai nevoie pentru triunghiuri cu ciocolată
300 g făină
15 linguri unt
5 linguri zahăr
1 ou
1 lingură bocarbonat de sodiu
puţin oţet alb
1 praf de sare
Pentru umplutură
6 linguri cacao
2 ouă
8 linguri zahăr
gem de afine
Cum se prepară triunghiuri cu ciocolată
Pentru aluat, mixezi oul, zahărul, untul, sarea, făina şi bicarbonatul de sodiu stins cu puţin oţet. Frămânţi până obţii un aluat omogen. Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Dai deoparte un sfert din aluat şi pe restul îl întinzi şi îl aşezi în tavă. Dai tava la cuptor pentru aproximativ 10 minute. Între timp, amesteci cacaua cu ouăle bătute şi zahărul şi freci până se dizolvă zahărul. Scoţi tava, întinzi un strat de gem peste blat, torni glazura şi presari restul de aluat rupt. Dai din nou tava la cuptor alte 20 de minute. Porţionezi prăjitura după ce s-a răcit.
Sursa foto http://dacha2table.com/