Turtiţe cu brânză de vaci

13 noiembrie 2015   Mese festive

Pentru această reţetă, foloseşte o brânză de vaci mai slabă, bine scursă. Dacă vrei să fie un pic mai sărate, foloseşte, în amestec, şi puţină brânză de capră ori de oaie.

Ingrediente (4-5 porţii)

400 g brânză de vaci bine scursă 6 ouă 6 linguri făină sare piper

Preparare

Baţi bine gălbenuşurile, adaugi brânza, sare, piper şi făina şi continui să baţi până se omogenizează compoziţia. Baţi spumă albuşurile, apoi le încorporezi în compoziţie amestecând uşor, de jos în sus.Încingi tigaia, o ungi cu puţin ulei şi torni o jumătate de polonic din compoziţia de clătite. Când s-a rumenit, o întorci pe partea cealaltă. Le poţi servi ca aperitiv, cu sos de roşii picant.

Mai multe