7 moduri în care poţi folosi cafeaua în această vară: sub formă de cocktailuri, deserturi sau în feluri principale, aceasta vă poate oferi doza necesară de energie

8 iulie 2016   Ponturi în bucătărie

În opinia unora, cafeaua consumată zilnic reprezintă doza necesară de energie, un mod simplu şi ieftin de a face faţă oboselii. Aceasta poate fi consumată sub diverse forme: în cocktaiul-uri, deserturi şi chiar în feluri principale de mâncare.

Iubitorii de cafea pot descoperi metode diverse de a introduce cafeaua în tot mai multe preparate, combinând-o cu diverse ingrediente pentru a abţine cocktaiul-uri, deserturi şi chiar în feluri principale de mâncare . Toate aceste reţete sunt uşor de preparat, fiind gata într-un timp relativ scurt.

Mâncare marinată

În cazul în care aţi epuizat toate modalităţile clasice de a prepara carnea, puteţi încerca reţeta propusă de blogerul Tori Avey. Lăsând la o parte toate băuturile şi deserturile care au la bază cafeaua rece, de această dată vorbim de un fel de mâncare principal, în care preparatul ţine locul unui sos. Astfel, cu o cană de cafea rece şi câteva linguri de rom, aţi obţinut sosul perfect pentru o friptură delicioasă.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro

Mai multe