Ai lipsă de vitamina C? Consumă aceste alimente!

6 aprilie 2016   Ponturi în bucătărie

Deficitul de vitamina C este o afecţiune foarte gravă, care poate duce la probleme de sănătate, cum sunt anemia, sistemul imunitar slăbit, gingivită. Mai jos găseşti o listă cu alimentele care conţin, de fapt, mult mai multă vitamina C decât portocalele.

În timp ce majoritatea oamenilor cred că pot obţine necesarul zilnic de vitamina C doar din portocale, cei care se confruntă cu lipsa ei ar trebui să ia în considerare adăugarea de alte surse excelente de vitamina C în dieta lor.

Ardei roşu

Cei mai mulţi dintre oameni asociază vitamina C cu citrice. Ai putea fi surprins să afli că sunt şi alte alimente ce au această substanţă în compoziţia lor. Ardeii graşi, de exemplu, sunt o alegere excelentă. În medie, o astfel de legumă conţine 190 mg de vitamina C.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

continuarea pe clickpentrufemei.ro

Mai multe