Cele mai bune condimente pentru carnea de pui: amestecuri care dau un gust divin preparatelor şi trei marinate delicioase propuse de Jamie Oliver

9 decembrie 2015   Ponturi în bucătărie

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui. Prepararea cărnii de pui se regăseşte în orice carte de bucate, fiind extrem de simplu de pregătit. Fie că alegeţi să o gătiţi la cuptor, fie la gratar, condimentele sunt esenţiale pentru un preparat desăvârşit, chiar şi pentru cei mai puţin pricepuţi în bucătărie. Iar puiul se îmbină perfect cu o gamă largă de mirodenii. Vă prezentăm, aşadar, cele mai bune condimente pentru carnea de pui.

Carnea de pui se îmbină armonios cu o mulţime de condimente şi mirodenii, care îi potenţează gustul garantat, oferindu-ne posibilitatea să transformăm o reţetă simplă, de pus pe masă la prânz, într-o reţetă extravagantă, cu care să ne impresionăm invitaţii la petreceri în familie.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro

Mai multe