„Cina tăietorului de lemne“: o reţetă simplă şi delicioasă pentru cei care au avut o zi grea de muncă

18 ianuarie 2017   Ponturi în bucătărie

Tăiatul lemnelor la pădure e muncă grea, care presupune mult efort. După o astfel de zi, tăietorul de lemne trebuie să aibă şi o cină pe măsură. Acelaşi fel de mâncare delicios e recomandat tuturor celor care muncesc din greu.

Uica Mihai e bucătar cunoscut în părţile Bnatului, dar a experimentat pe propria piele cum e să tragi o zi întreagă la tăiat şi spart de lemne. Cum iarna nu se lasă, iar el locuieşte la casă, unde reţeaua de gaz nu a ajuns încă, a fost nevoit să-şi refacă rezerva de lemne. Şi chiar dacă a avut o zi de muncă grea, tot nu renunţă la pasiunea sa pentru bucătărie. Aşa că în ton cu vremea şi cu activităţile depuse ne-a oferit o reţetă pentru o cină, la fel de grea precum ziua de lucru.

Află în ce constă „cina tăietorului de lemne“ pe adevarul.ro

Află în ce constă „cina tăietorului de lemne“ pe adevarul.ro

Mai multe