Combinaţia ideală de organe de porc şi bucăţi de carne pentru o pomană a porcului desăvârşită de un boţ cald de mămăligă, mujdei şi telemea

16 decembrie 2015   Ponturi în bucătărie

Tăiatul porcului este un obicei care se încheie cu o pomană a porcului tocmai sacrificat, în care se regăsesc cele mai bune bucăţele de carne şi de organe ale guiţătorului, sfârâite în untură. Vă propunem o reţetă de pomana porcului cu niscai mujdei şi bucăţi de telemea.

Ingrediente:

500 grame de ceafă 500 grame de fleică 300 grame de ficat 200 grame de rinichi 500 grame de splină 200 grame de şorici 3 căpăţâni de usturoi 1 ceaşcă de vin alb piper sare paprica 6 ouă 50 grame de untură 6 bucăţi de telemea

sursa foto: delicatesa.ro

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro

Mai multe