Cotlet de miel la gratar cu sos barbeque

7 aprilie 2014   Ponturi în bucătărie

Pulpe sau cotlet de miel la gratar cu sos barbeque, este o idee excelenta pentru masa de Paşte.

cotlet de miel

Ingrediente:

1 cana 1ulei de masline 1/2 ceasca otet 2 catei de usturoi, tocat sare si piper dupa gust 1 picior miel, de marime medie

Pentru sosul barbeque:

1/2 cana de apa

1/2 ceasca de suc ​​de lamiae

ulei de masline 3/4 ceasca

2 1/2 cesti de piure de tomate

2 cepe medii, tocate

2 linguri de otet alb

2 lingurite de sos Tabasco

1 lingurita de praf de chili

2 catei de usturoi, tocati

1 lingura mustar de Dijon

sare dupa gust

Mod de preparare:

Pentru inceput, carnea de miel se spala bine in apa cu otet, de mai multe ori, pentru a nu avea miros.

Se curata cateii de usturoi si se lasa deoparte. Intr-un recipient sau bol, se amesteca ulei, otet, catei de usturoi pisati (doar doi dintre cei patru), sare si piper, pentru a face sosul.

Adaugati pulpe de miel si se acopera cu sosul, dupa care se lasa sa se marineze timp de 2 ore la temperatura camerei.

Daca doriti sa aflati continuarea retetei de cotlet de miel la gratar cu sos barbeque Citeşte restul reţetei pe gatitul.ro!

Citeşte restul reţetei pe gatitul.ro!

Drob de miel

Drob de miel

Stufat de miel

Stufat de miel

Carne de miel cu legume

Carne de miel cu legume

Mai multe