Cozonac sărat cu şuncă şi caşcaval, o reţetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă
14 martie 2017
Ponturi în bucătărie
Cu toţi cunoaştem gustul cozonacului tradiţional, pe care îl avem mereu pe mese de sărbători. Puţini ştim însă cât de gustos este cozonacul sărat cu şuncă şi caşcaval, o reţetă uşoară, rapidă şi foarte gustoasă.
ngrediente
Aluat :
400 grame făină
140 mililitri lapte călduţ
25 mililitri apă calduţă
50 mililitri ulei de măsline
7 grame drojdie uscată (sau 25 grame drojdie proaspătă)
o linguriţă rasă de zahăr
două linguriţe rase de sare
1 ou mediu
Umplutură:
şunca, salam, bacon
caşcaval felii
ardei cubuleţe
măsline verzi
ceapă verde
Pentru uns deasupra: 1 ou (sau 1 galbenus +1 lg lapte)