Cozonac sărat cu şuncă şi caşcaval, o reţetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă

14 martie 2017   Ponturi în bucătărie

Cu toţi cunoaştem gustul cozonacului tradiţional, pe care îl avem mereu pe mese de sărbători. Puţini ştim însă cât de gustos este cozonacul sărat cu şuncă şi caşcaval, o reţetă uşoară, rapidă şi foarte gustoasă.

ngrediente

Aluat :

400 grame făină

140 mililitri lapte călduţ

25 mililitri apă calduţă

50 mililitri ulei de măsline

7 grame drojdie uscată (sau 25 grame drojdie proaspătă)

o linguriţă rasă de zahăr

două linguriţe rase de sare

1 ou mediu

Umplutură:

şunca, salam, bacon

caşcaval felii

ardei cubuleţe

măsline verzi

ceapă verde

Pentru uns deasupra: 1 ou (sau 1 galbenus +1 lg lapte)

Află cum se prepară cozonacul sărat pe adevarul.ro.

Află cum se prepară cozonacul sărat pe adevarul.ro.

Mai multe