Cum facem cea mai bună cremă de zahăr ars - reţeta unică a sibianului care a făcut senzaţie la Masterchef
27 octombrie 2015
Ponturi în bucătărie
Unul din cele mai iubite deserturi ale copilăriei este nu doar delicios, ci şi extrem de uşor de preparat. „Adevărul“ vă spune cum să preparaţi cea mai bună cremă de zahăr ars.
O reţetă delicioasă de cremă de zahăr ars este prezentată de către Bogdan Roman, bucătarul sibian care a făcut senzaţie la Masterchef, pe blogul său. Acesta spune că reţeta îi aparţine soţiei sale, ”expertă în ciorbe şi deserturi”. Aveţi nevoie de 250 de grame de zahăr pentru cremă, 50 de grame de zahăr pentru sirop, 12 ouă, 1,5 l de lapte, un baton de vanilie (se poate înlocui cu 2 pliculeţe de zahăr vanilat sau o fiolă de esenţă), un praf de sare.