Cum facem cele mai bune eclere din ingrediente naturale

4 aprilie 2016   Ponturi în bucătărie

Eclerele sunt prăjituri deosebit de apreciate, pe care le găsim în orice cofetărie. Sunt absolut delicioase, iar reţeta este suficient de simplă pentru a putea fi pregătită de oricine doreşte, cu sau fără prea multă experienţă în bucătărie.

Prăjiturile de cofetărie sunt delicioase, însă ingredientele folosite nu mai sunt în totalitate naturale. Chiar dacă gustul este ”ajustat” cu diferite substanţe, cele de casă rămân în topul preferinţelor. Eclerele nu fac excepţie, iar dacă cele din cofetărie vor fi mai arătoase, cele făcute în casă din ingrediente naturale vor fi, cu siguranţă, mai gustoase şi mai sănătoase. Vă prezentăm o reţetă veche, de pe vremea când ingredinetele aflate la îndemână erau doar cele aflate în cămară, obţinute din ograda proprie.

Pentru aluat: 250 ml apă 125 g făină albă 100 ml ulei 3 ouă Opţional se poate pune puţină sare

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro

Mai multe