Cum fierbi corect fasolea uscată

28 octombrie 2016   Ponturi în bucătărie

Gătitul fasolelor boabe poate fi o probă de foc pentru gospodinele cu puţină experienţă în bucătărie. Aşadar, află cum să fierbi corect fasolea boabe! Multe gospodine preferă să cumpere fasole fiartă conservată. Însă ciorbele sau alte preparate cu fasole nu vor mai fi la fel de gustoase ca atunci când le prepari în supa de la legume.

Pentru ca fiecare preparat să fie absolut delicios învaţă cum se fierbe corect fasolea.

Cu o seară înainte de a prepara fasolea, pune-o într-un vas cu apă rece. Nu uita să o speli în câteva ape înainte. Dacă uiţi să o pui peste noapte, o poţi pune la înmuiat, înainte să o fierbi, în apă clocotită o oră. Schimbi apa şi pui din nou fasolea la fiert. Vei observa că timpul de gătire se va scurta considerabil.

cotninuarea pe clickpentrufemei.ro

cotninuarea pe clickpentrufemei.ro

Mai multe