Cum preparam cele mai pufoase clătite: şapte greşeli care ne împiedică să obţinem un desert perfect

6 iulie 2016   Ponturi în bucătărie

Clătitele reprezintă unul dintre cele mai gustoase şi rapide deserturi. Servite cu dulceaţă, ciocolată, miere sau nuci sau cu sortimentul favorit de îngheţată, acestea pot reprezenta un motiv de bucurie pentru orice pofticios. Reţeta unui astfel de preparat este foarte simplă, însă câteva greşeli ne pot sabota realizarea celor mai gustoase clătite.

Cu toţii ne dorim să impresionăm prin prepararea unor clătite perfecte. Cu o consistenţă pufoasă, fără să se lipească şi potrivit rumenite, acestea pot reprezenta desertul perfect. Reţeta unui astfel de preparat este foarte simplă, însă câteva greşeli ne pot sabota realizarea celor mai gustoase clătite. Iată care sunt acestea, conform prevention.com: Folosirea unei spatule în amestecarea compoziţiei Folosirea unei linguri de lemn sau a unei spatule pentru a amesteca aluatul este prima greşeală. Ceea ce trebuie să folosiţi este un tel. Cu cât este mai mare telul, cu atât mai mult aer va pătrunde în compoziţie, iar aluatul va deveni extrem de pufos.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro

Mai multe