Cum să vopseşti ouăle de Paşte în culori naturale. FOTO

15 aprilie 2014   Ponturi în bucătărie

În acest articol vă arătăm cum să vopseşti ouăle de Paşte în culori naturale. Putem renunţa la culorile speciale pentru vopsit ouă, în favoarea celor naturale, obţinute din fructe sau legume.

Pentru a obţine culoarea roşie de exemplu, putem folosi coji de ceapă roşie, zmeură sau cireşe la borcan cu sirop.

Pentru galben, ne sunt utile cojile de portocală, lămâie, ceaiul de gălbenele sau seminţele de ţelină.

Culoarea albastră o vom obţine din afine sau suc de struguri, iar verdele din frunze de spanac.

Dacă doriţi şi alte culori mai neobişnuite pentru ouăle de Paşte, puteţi opta pentru roz, folosind merişoare sau sfeclă.

Salata de oua

Salata de oua

Oua benedict

Oua benedict

Oua cu sardine

Oua cu sardine

Mai multe