Cum se face siropul care scade hipertensiunea

Aceste trei alimente – ceapa, usturoiul şi lămâia - sunt cele pe care trebuie să le ai în casă, deoarece pot fi folosite în mii de reţete în medicina naturala. În plus, sunt extrem de benefice pentru sănătatea ta, pentru că, prin consumul lor zilnic, poţi preveni nenumărate afecţiuni.

Datorită cantităţii mari de minerale, vitamine şi alte substanţe nutritive, ceapa, usturoiul şi lămâia sunt imbatabile. Ele formează remediul natural cu care ne menţinem sănătoşi. De aceea, aceste alimente ar trebui incluse în alimentaţia zilnică. Cu toate acestea, ne putem bucura de avantajele lor chiar mai mult, făcând un sirop din ele.

alimente

Principalele beneficii ale siropului sunt:

- Previne pietrele la rinichi; - Scade nivelul de colesterol rău; - Scade hipertensiunea arterială; - Întăreşte imunitatea; - Curăţă sângele; - Îmbunătăţeşte circulaţia sangvină; - Detoxifică corpul; - Încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii.

sângele

Afla reteta siropului pe clickpentrufemei.ro

Afla reteta siropului pe clickpentrufemei.ro

Mai multe