De ce e bine să mănânci mai des migdale
Migdalele sunt o sursă excelentă de nutrienţi, grăsimi mononesaturate benefice şi de vitamina E. Toate acestea luptă împotriva maladiei Alzheimer. Acesta este doar unul dintre beneficiile consumului de migdale.
Întăresc oasele Migdalele conţin din plin şi minerale, printre care mangan, care contribuie la întărirea oaselor şi reglează zahărul din sânge. De asemenea, se găseşte în compoziţia lor şi magneziu. Acesta s-a dovedit a avea un rol esenţial în funcţionarea organelor, muşchilor şi a nervilor.
Reduc colesterolul rău
Un alt beneficiu al persoanelor care obişnuiesc să consume migdale este faptul că îşi păstrează inimia sănătoasă. Practic, acestea ajută la reducerea nivelului de colesterol rău din organism şi, prin urmare, previn bolile de inimă.
Sunt ideale în diete
Se pare că migdalele, deşi au multe calorii, sunt ideale în curele de slăbire. Ultimul studiu publicat in European Journal of Clinical Nutrition, arată că persoanelor care au adăugat 43 de grame de migdale în dieta zilnică le-a fost mai puţin foame peste zi.