Dilema gospodinelor care fac dulceaţă de struguri: cu sau fără sâmburi. „Conţin antioxidanţi şi-s buni pentru organism“
10 octombrie 2016
Ponturi în bucătărie
Dulceaţa de struguri este un produs de sezon care se găteşte la fel ca orice altă dulceaţă. Ceea ce o face diferită este faptul că puţină lume s-a gândit până acum să o prepare, fiind un produs rar.
Fiind sezonul recoltei din grădina şi livadă, gospodinele sunt în continuă mişcare, având activitate intensă pentru a conserva pentru iarnă cât mai mult din producţia recoltată. Produsele tradiţonale precum bulionul, zacusca, gogoşarii la borcan sunt deja în cămara, aşa că blogeriţa culinară Gina Bradea are o altă provocare pentru gospodine. Dulceaţa de struguri este ceea ce ea le îndeamnă pe românce să pregătească pentru iarnă, fiind un produs care poate să îndulcească cele mai friguroase zile din sezonul viitor.