FOTO Cum arată steagurile naţionale realizate din mâncare tradiţională

30 ianuarie 2014   Ponturi în bucătărie

Agenţia de publicitate WHYBIN\TBWA a realizat aceste steaguri naţionale din mâncarea specifică fiecărei ţări în parte. Scopul acestui proiect este de a promova Festivalul Internaţional de Mâncare de la Sydney.

Aruncaţi o privire la următoare fotografii. Pe cât sunt de realiste, pe atât de delicioase.

Statele Unite ale Americii Steagul este realizat din: hot dogs, ketchup şi muştar.

Steagul este... o plăcintă cu carne şi sos.

Steagul este realizat din frunze de banane, lămâi, ananas şi fructul pasiunii.

Steagul este realizat din fructul dragonului şi fructul stea.

Coreea de Sud

Steagul este realizat din kimbap şi sosuri.

Steagul este realizat din bacon şi brânză.

Grecia

Steagul este realizat din măsline şi brânză feta.

Franţa

Steagul este realizat din brânză şi struguri.

India

Steagul este realizat din curry, carne de pui, orez şi turtă indiană.

Indonezia

Steagul este realizat din curry picant şi orez.

Steagul este realizat din ton şi orez.

Steagul este realizat din sos de chilli dulce, nucă de cocos şi crab.

Steagul este realizat din busuioc, paste şi roşii.

Liban

Steagule este realizat din roşii, pâine şi pătrunjel.

Turcia

Steagul este realizat din rahat turcesc.

Steagul este realizat din rambutan, lici şi fructul stea.

Steagul este realizat din salam chorizo şi orez.

Steagul este realizat din biscuite din făină de orz, smântână şi gem.

SURSA

SURSA

Mai multe