Ingredientele care transformă o cafea cu gheaţă în cea mai bună şi răcoritoare băutură
O înghiţitură de cafea cu gheaţă într-o zi caniculară ne energizează, însă pentru a fi cu adevărat o băutură delicioasă şi răcoritoare ar fi bine să urmaţi sfatul unui expert culinar şi să adăugaţi câteva ingrediente surprinzătoare.
Bloggerul culinar Claire Thomas a dezvăluit pentru Huffington Post reţeta celei mai răcoritoare şi mai aromate cafele cu gheaţă pe care o putem savura în sezonul estival.
Unul dintre secrete este să punem în cafea cuburi de gheaţă făcute tot din cafea. Aşa băutura îşi va păstra aroma intensă, care se pierde dacă folosim cuburi obişnuite, făcute doar din apă.
Află la ce trucuri mai poţi apela pentru o cafea cu gheaţă deosebită pe adevărul.ro.
Află la ce trucuri mai poţi apela pentru o cafea cu gheaţă deosebită pe adevărul.ro.