Legătura dintre boli şi mâncare

16 noiembrie 2017   Ponturi în bucătărie
Content image

Cancerul, bolile cardiovasculare, bolile respiratorii, infarctul miocardic, Alzheimer, diabetul, pneumonia, bolile renale sunt legate toate de un fir comun – inflamaţia. Obişnuinţele alimentare ne ţin în viaţă sau ne omoară. Haideţi să vedem cu ce se mai leagă ceea ce mâncăm cu propria noastră viaţă. 

Aveţi mai jos o listă a fenomenelor care ne asediază corpul şi viaţa:

•    Îmbătrânirea accelerată •    Acnee •    Alergii •    Alzheimer •    Astm •    Bronşită •    Tunel carpian •    Celiachie •    Oboseală cronică •    Boală pulmonară obstructivă •    Cancer •    Stress cronic •    Despresie •    Eczeme •    Durere cronică •    Diabet •    Fibromialgie •    Pierderea părului •    Boala Crohn •    Hepatită •    Gastrită •    Sindromul colonului iritabil •    Lupus, •    Sindrom metabolic •    Osteoporoză •    Insomnie •    Pierdere a masei musculare •    Artrită reumatoidă •    Psoriazis •    Schizofrenie •    Creştere în greutate/ obsezitate •    Sinuzită •    Colită ulcerativă •    Tendonită

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Mai multe