O delicatesă culinară: cum să găteşti limbă de vacă în sos picant
13 februarie 2017
Ponturi în bucătărie
Reţeta de astăzi este pentru o carne mai rară, dar care a început să se găsească şi în supermarketurile româneşti.
E vorba de limba de vacă, din care poţi face o delicatesă, dacă ai grijă la ingrediente şi la felul în care o pregăteşti. Bucătarul bănăţean Uica Mihai ne dă sfaturile de rigoare ca totul să iasă bine.
"Cu de trebuinţă ai aşa:
- Două limbi de vacă
- Un ardei roşu ca para
- O ceapă de apă mare cât pumnul
- Trei- patru părădaise coapte cu carnea moale să lase zeamă
- Sare, piper, dafin şi cimbru, o lingură de oţet şi o lingură de zahăr“
Află cum se prepară limba în sos picant pe adevarul.ro.
Află cum se prepară limba în sos picant pe adevarul.ro.
FOTO houseboat.com