Prăjitură răcoroasă cu piersici şi mascarpone FOTO

19 iunie 2017   Ponturi în bucătărie

Prajitura cu mascarpone şi piersici este un desert delicious ce combină excelent gustul de fructe şi cremă, un dulce răcoros, potrivit sezonului cald.

Ingrediente:

Blat

6 ouă

6 linguri zahăr

4 linguri ulei

6 linguri făină

3 linguri cocos

1/2 linguriţă praf de copt

Cremă

150 grame ciocolată albă

200 mililitri smântană pentru frişcă

1 borcan compot piersici (700 grame)

250 grame mascarpone

2 linguri zahăr pudră

10 grame gelatină granulată

Glazură

200 mililitri smântană pentru frişcă

2 linguri zahăr pudră

150 grame cremă de brânză

Decor

2 linguri cocos

Află cum se prepară prăjitura cu piersici şi mascarpone pe adevarul.ro

Află cum se prepară prăjitura cu piersici şi mascarpone pe adevarul.ro

Mai multe