Prăjitură răcoroasă cu piersici şi mascarpone FOTO
19 iunie 2017
Ponturi în bucătărie
Prajitura cu mascarpone şi piersici este un desert delicious ce combină excelent gustul de fructe şi cremă, un dulce răcoros, potrivit sezonului cald.
Ingrediente:
Blat
6 ouă
6 linguri zahăr
4 linguri ulei
6 linguri făină
3 linguri cocos
1/2 linguriţă praf de copt
Cremă
150 grame ciocolată albă
200 mililitri smântană pentru frişcă
1 borcan compot piersici (700 grame)
250 grame mascarpone
2 linguri zahăr pudră
10 grame gelatină granulată
Glazură
200 mililitri smântană pentru frişcă
2 linguri zahăr pudră
150 grame cremă de brânză
Decor
2 linguri cocos
Află cum se prepară prăjitura cu piersici şi mascarpone pe adevarul.ro
Află cum se prepară prăjitura cu piersici şi mascarpone pe adevarul.ro