Prajitură rusească cu brânză de vaci

23 martie 2017   Ponturi în bucătărie

Asemănătoare unui cheesecake cu blat de ciocolată şi un contrast excelent al cremei de vanielie, prăjitura rusească cu brânză de vaci poate fi servită atât cu ocazia unei sărbători, dar şi ca desert pentru pofticioşii familei.

Ingrediente aluat

200 grame unt rece

150 grame zahăr

350 grame făină

5 grame praf de copt

2 linguri cacao

1 ou

Umplutura de branză:

500 grame branză de vaci

150 grame unt moale

150 grame zahăr

Esenţă de vanilie

coaja rasă de la o lămâie

4 ouă

1 plic budincă de vanilie (40 grame)

Decor :

1 lingură zahăr pudră cu aromă de vanilie

Află cum se prepară prăjitura rusească pe adevarul.ro.

Află cum se prepară prăjitura rusească pe adevarul.ro.

Mai multe