Proprietăţile curative ale piperului roşu

16 martie 2017   Ponturi în bucătărie

Îţi plac condimentele naturale iuţi şi obişnuieşti să le adaugi în mâncăruri? Ei bine, dacă vei utiliza piperul roşu, ai putea să combaţi o serie de boli.

Acesta nu este o invenţie recentă din industria alimentară, ci un ingredient folosit încă din vechime de multe popoare.

Originar din America Centrală şi de Sud, piperul roşu este extras din ardeiul roşu de cayenne. Iuţeala sa este determinată de o substanţă cunoscută sub numele de capsaicină.

Accelerează metabolismul

Pentru că pe doamne le preocupă mai mult subiectul legat de slăbit, iată că piperul roşu sau cayenne este un aliment cheie în arderea grăsimilor care se depun pe şolduri, abdomen şi nu numai.

Substanţa minune, capsaicina, accelerează metabolismul şi reduce grăsimile.

Celebra cântăreaţă Beyonce a slăbit cu ajutorul unei limonade cu piper roşu. Atenţie, dacă vrei să pui în practică dieta ei, care presupune să bei doar această limonadă şi să nu mai consumi alimente solide, cere neapărat sfatul specialistului! Se pot crea dezechilibre în corp şi n-ar fi de dorit să schimbi o problemă de sănătate cu alta.

Află ce proprietăţi are piperul roşu pe clicksanatate.ro.

Află ce proprietăţi are piperul roşu pe clicksanatate.ro.

Mai multe