Reţetă delicioasă de salată de iarnă făcută de gospodine cu experienţă: „O mănânci mai bine decât friptura“

26 august 2016   Ponturi în bucătărie

Sfârşitul verii înseamnă şi grija pentru ce punem în cămară, pieţele fiind pline de ingrediente pentru cele mai gustoase conserve pentru iarnă. O astfel de reţetă, cu legume de sezon, ne-a dezvăluit-o Ioana Călinescu.

Tomatele, ardeiul, vinetele sunt produse pe care le găsim în toate pieţele şi nu ne costă o avere. La acestea adăugăm ţelină, câţiva căţei de usturoi şi, după preferinţe, piper şi foi de dafin şi avem ingrediente pentru o reţetă delicioasă de salată pentru iarnă.

În privinţa cantităţilor nu există o regulă, totul ţinând de câte borcane vrem să pregătim. „Eu am pregătit, pentru iarna trecută, 80 de borcane şi n-a rămas unul. Este o garnitură extraordinară pentru friptură, dar o poţi mânca şi ca un fel separat. Garantat o mănânci mai bine decât friptura“, spune Ioana Călinescu.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro

Mai multe