Reţetă specială pentru Revelion. Cum se face păstrăvul în suc propriu, cu legume şi sos tartar
O superstiţie spune că trebuie să mănânci peşte în noaptea de Revelion ca să te poţi strecura printre probleme şi obstacole în noul an, cu agilitatea unui peşte în apă. Pentru ca meniul nopţii dintre ani să fie unul pe măsură, un experimentat bucătar buzoian ne învaţă cum să preparăm păstrăv, ca în bucătariile marilor restaurante.
”Păstrăv în supă de legume”, este denumirea preparatului pe care Chef Cristi Dobre ni-l propune pentru masa de Revelion. Are la bază o reţetă preluată din bucătăria cipriotă, însă adaptată de el pentru clienţii restaurantelor din ţările scandinave şi Marea Britanie.
Ingredientele de care avem nevoie: trei păstrăvi, aproximativ 800 de grame două cepe un ardei roşu două lămâi o rosie frunzuliţe de tarhon sare de mare
Află cum se prepară reţeta de păstrăv în suc propriu, cu legume şi sos tartar, pe adevarul.ro.
Află cum se prepară reţeta de păstrăv în suc propriu, cu legume şi sos tartar, pe adevarul.ro.