Secretele deliciosului borş românesc. Cum se găteşte la perfecţie cea mai gustoasă ciorbă tradiţională

4 august 2016   Ponturi în bucătărie

O simfonie de gusturi şi culori, borşul românesc, preparat după reţeta bunicii, este cea mai sănătoasă şi gustoasă mâncare.

Reţeta preparatului care se găteşte acreşte cu borş făcut în casă o regăsim la Radu Anton Roman. Autorul ne dezvăluie şi paşii preparării mâncării delicioase.

Ingrediente Borş: 1/2 kg mălai 1 kg tărâţe de grâu o pâine neagră o lingură de drojdie de bere

Borş românesc:

500 g piept vită

1 os mare, cu măduvă

1-2 litri supă de carne

2 cepe

1 morcov

1 felie varză

1 rădăcină pătrunjel

1 sfeclă roşie

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro

Mai multe