„Te invit în oraş. Gătesc eu!“
Este primul episod dintr-o călătorie culinară de excepţie, organizată de Perform Media. Marţi, 8 decembrie, începând cu ora 18.00, bancherul armean, pasionat de gastronomie, Paul Agopian va bucătări pentru pofticioşi, în restaurantul City Grill situat în Centrul Istoric al Capitalei. Pasionat de bucătărie, Paul Agopian îşi invită oaspeţii într-o călătorie a simţurilor în gastronomia armenească veche de mii de ani. Fiecare reţetă va fi însoţită de povestea ei, pentru că în bucătărie totul este poveste şi, mai mult decât atât, vinul bun va fi alături de bucatele meşteşugit preparate.
Mirosuri şi arome de neuitat... Legume coapte, supe aburinde, dolma (sarmale din carne de oaie), înfăşurate în foi de varză, sau horovat, celebrele frigărui armeneşti făcute din mai multe tipuri de carne şi pâine caldă! Bucătăria armenească este un spaţiu de vis pentru gurmanzi, deoarece este una cu multă tradiţie, care se păstrează aproape neschimbată. Un lucru foarte interesant în bucătăria armenească este faptul că denumirea multor reţete este legată de vasele în care ele sunt preparate.
Dacă vrei să guşti şi să afli secretele reţetelor rafinate, trebuie să te grăbeşti şi să rezervi un loc pentru prima ediţie a evenimentului „Te invit în oraş. Gătesc eu!“ Preţul unui bilet este de 70 de lei.