Trucuri simple care vă fac viaţa mai uşoară în bucătărie: cum puteţi fi mai rapizi şi mai eficienţi
8 noiembrie 2016
Ponturi în bucătărie
Dacă sunteţi un amator în bucătărie (şi nu numai) pregătirea mesei poate fi un proces lent, însă există o mulţime de mici trucuri care pot face totul mai rapid şi mai eficient.
Bridget Lancaster şi Julia Collin Davison, experţi în domeniul culinar şi gazdele show-ului „America’s Test Kitchen“, au dezvăluit pentru Business Insider câteva sfaturi de gătit care vă pot ajuta să economisiţi timp şi să evitaţi dezastrul din bucătărie.
Cum tăiaţi roşiile cherry „dintr-o lovitură“
Tăierea strugurilor sau a roşiilor este o sarcină destul de anevoioasă. Încercaţi să le puneţi între două capace din plastic şi să le feliaţi pe orizontală. Sigur că acest truc necesită ca roşiile să fie coapte, iar cuţitul foarte ascuţit.