Vinetele evantai, reţeta unui preparat de post delicios

2 martie 2017   Ponturi în bucătărie

Vinetele evantai sunt la fel de aspectuoase chiar dacă sunt de post, specifice acestei perioade. Se pregătesc rapid şi arată extrem de bine pe platou.

Vinetele evantai, de post, sunt un fel de mâncare rapid, gustos şi aspectuos în acelaşi timp. Poate să fie pregătit fie atunci când aveţi musafiri şi doriţi să impresionaţi, sau atunci când vă grăbiţi să faceţi ceva de mâncare şi timpul nu e de partea dumneavoastră.

Gina Bradea, blogger culinar, recomandă acest fel de mâncare pentru cei care doresc să diversifice meniul de post din această perioadă. Pentru o porţie, conform reţetei, aveţi nevoie de:

  • O vânătă mare, lunguiaţă
  • Sare
  • Piper
  • Două roşii
  • 2-3 căţei de usturoi
  • Un ardei gras
  • O ceapă
  • Ulei de măsline

Vezi cum se prepară vinetele evantai pe adevarul.ro.

Vezi cum se prepară vinetele evantai pe adevarul.ro.

Foto: caietulcureteţe.ro

Mai multe