Weekend-ul acesta, Bucureştiul se transformă în Capitala bunătăţilor româneşti
3 iunie 2016
Ponturi în bucătărie
De azi şi până duminică, locuitorii Capitalei sunt invitaţi la primul „Târg de bunătăţi româneşti”.
Târgul va fi deschis în perioada 3-5 iunie, în intervalul orar 10.00 - 20.00, iar iubitorii de produse româneşti sunt aşteptaţi să se bucure de preparate culinare tradiţionale, băuturi sau obiecte de artizanat, îmbrăcăminte sau produse cosmetice, toate 100% româneşti.
Amenajat în căsuţe de poveste, „Târgul de bunătăţi româneşti” îşi va aştepta oaspeţii cu o gamă largă şi variată de produse autohtone de la peste 50 de producători români, fermieri, artizani şi făuritori de produse cu specific românesc unicat.
Vizitatorii vor putea găsi:
- Lactate proaspete;
- Pâine proaspătă;
- Carne şi preparate tradiţionale (cârnaţi, peşte, specialităţi);
- Conserve naturale, gemuri, sosuri, zacuscă, miere şi produse apicole;
- Legume şi fructe, sucuri de fructe proaspete;
- Dulciuri de casă, preparate după tradiţiile româneşti (cozonac, prăjituri);
- Pălincă, ţuică şi vin românesc;
- Bere făcută în România, bere artizanală şi cidru românesc;
- Articole vestimentare: ii, ţesături tradiţionale;
- Flori şi aranjamente florale;
- Obiecte şi accesorii hand-made;
- Ceramică, decoraţiuni din lemn, lut sau piele;
- Produse de îngrijire a corpului.
Târgul este organizat în parcarea magazinului Kaufland din str. Barbu Văcărescu (nr. 120 – 144, sector 2).