Weekend-ul acesta, Bucureştiul se transformă în Capitala bunătăţilor româneşti

3 iunie 2016   Ponturi în bucătărie

De azi şi până duminică, locuitorii Capitalei sunt invitaţi la primul „Târg de bunătăţi româneşti”.

Târgul va fi deschis în perioada 3-5 iunie, în intervalul orar 10.00 - 20.00, iar iubitorii de produse româneşti sunt aşteptaţi să se bucure de preparate culinare tradiţionale, băuturi sau obiecte de artizanat, îmbrăcăminte sau produse cosmetice, toate 100% româneşti.

Amenajat în căsuţe de poveste, „Târgul de bunătăţi româneşti” îşi va aştepta oaspeţii cu o gamă largă şi variată de produse autohtone de la peste 50 de producători români, fermieri, artizani şi făuritori de produse cu specific românesc unicat.

Vizitatorii vor putea găsi:

  • Lactate proaspete;
  • Pâine proaspătă;
  • Carne şi preparate tradiţionale (cârnaţi, peşte, specialităţi);
  • Conserve naturale, gemuri, sosuri, zacuscă, miere şi produse apicole;
  • Legume şi fructe, sucuri de fructe proaspete;
  • Dulciuri de casă, preparate după tradiţiile româneşti (cozonac, prăjituri);
  • Pălincă, ţuică şi vin românesc;
  • Bere făcută în România, bere artizanală şi cidru românesc;
  • Articole vestimentare: ii, ţesături tradiţionale;
  • Flori şi aranjamente florale;
  • Obiecte şi accesorii hand-made;
  • Ceramică, decoraţiuni din lemn, lut sau piele;
  • Produse de îngrijire a corpului.

Târgul este organizat în parcarea magazinului Kaufland din str. Barbu Văcărescu (nr. 120 – 144, sector 2).

Mai multe