Ardei umpluţi la cuptor
Preparatele cu legume şi carne sunt mereu o combinaţie gustoasă. Încearcă şi tu ardeii umpluţi la cuptor.
Ingrediente
4 ardei graşi, tăiaţi pe jumătate şi curăţaţi
1 lingură ulei
1 ceapă mică, tocată
200 g ciuperci, feliate
450 g carne tocată
1 căţel de usturoi, pisat
200 g brânză, rasă
sare
piper
Mod de preparare - Ardei umpluţi cu ciuperci şi brânză
Într-o tigaie, căleşti ciupercile în uleiul încins până îşi schimbă culoarea. Adaugi ceapa, usturoiul, amesteci 1-2 minute, apoi combini cu carnea tocată. Ţii pe foc până se rumeneşte uşor. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Aşezi ardeii într-o tavă şi îi umpli cu jumătate din cantitatea de brânză. Continui cu amestecul de ciuperci cu carne, apoi presari restul de brânză. Dai la cuptorul încins 25-30 de minute. Serveşti imediat.