Aripioare de pui cu sos alb
3 august 2015
Rețete cu carne
Aceste aripioare de pui cu sos alb sunt atât de bune, de să te lingi pe degete la sfârşitul mesei.
De ce ai nevoie pentru aripioare de pui cu sos alb
1 pungă aripioare de pui
200 ml smântână
100 ml vin alb
1 ceapă
apă
sare, piper
pătrunjel
1 lingură făină
2 linguri ulei
1 praf de sare
Cum se prepară aripioare de pui cu sos alb
Toci ceapa şi o pui la fiert cu ½ cană de apă şi un praf de sare. După ce s-a înmuiat, pui vinul, aripioarele de pui şi uleiul. Laşi să fiarbă până ce se înmoaie carnea de pui. Amesteci smântâna cu făina, sare şi piper după gust şi torni peste carne. Mai ţii 2 minute şi stingi focul. Înainte să serveşti presari pătrunjel tocat pe deasupra.