Aripioare picante
Aripioarele picante sunt delicioase şi nu trebuie să ieşi neapărat în oraş pentru a te bucura de gustul lor. Încearcă această reţetă şi invită-ţi prietenii sau rudele în propriul restaurant.
De ce ai nevoie pentru a pregăti aripioare picante
500 g făină
praf de usturoi, după gust
boia, după gust
15 g piper
condimente pentru pui, opţional
2 ouă
350 ml apă
sare, după gust
ulei, pentru prăjit
900 g- 1 kg aripioare de pui
sos de usturoi, opţional
Cum pregăteşti aripioarele picante
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combini jumătate din cantitatea de făină, praful de usturoi, puţin piper, boia şi condimentele pentru pui, după gust. Într-un bol baţi ouăle, torni peste ele apa, adaugi sare, făina rămasă şi restul de piper. Dai aripioarele de pui prin amestecul cu ou, apoi le pui, pe rând, în pungă. O sigilezi şi agiţi bine.
Într-o friteuză sau tigaie cu ulei încins în prealabil, rumeneşti fiecare bucată de carne, 5-6 minute pe fiecare parte. Serveşti cu sos de usturoi, după gust.
Sursa http://www.tasteofhome.com, http://zeenews.india.com