Baghetă franţuzească cu pui

10 noiembrie 2016   Rețete cu carne

Aceste sendviş uriaş s-a dovedit un adevărat deliciu, mai ales, dacă pui din abundenţă sos! Sugestia noastră este sosul de usturoi, dar tu poţi folosi orice sos îţi este pe plac!

Ingrediente 1 pâine franţuzească 500 g carne de pui, fiert şi tăiat fâşii 1 1/2 cană brânză mai tare, răzuită 2 cepe verzi, tăiate subţire 1 - 2 căni sos de usturoi

Mod de preparare

Încingi cuptorul. Aşezi hârtie de copt într-o tavă. Tai pâinea în jumătate, pe lungime. Aşezi ambele jumătăţi în tavă cu faţa tăiată în sus.

Într-un vas mare, amesteci puiul tăiat bucăţi, brânza, ceapa verde şi cât sos vrei pentru a obţine un amestec omogen. Întinzi compozişia peste una din jumătăţi, peste care aşezi cealalată pâine.

Laşi la copt 10-15 minute sau până când se topeşte brânza. Scoţi din cuptor şi laşi deoparte 5 minute înainte de a felia şi a servi.

sursa: http://life-in-the-lofthouse.com/

Mai multe