Brioşe cu macaroane şi bacon

15 februarie 2017   Rețete cu carne

Un adevărat deliciu atunci când ai invitaţi, brioşele cu macaroane şi bacon sunt un aperitiv excelent care va surprinde pe toată lumea.

De ce ai nevoie pentru a pregăti brioşe cu macaroane şi bacon

250 g macaroane

1 ou bătut

120 ml lapte

100 g smântână fermentată

sare, după gust

piper, după gust

300 g caşcaval

150 g parmezan

8 felii bacon

pătrunjel, după gust

Cum pregăteşti brioşe cu macaroane şi bacon

Încălzeşti cuptorul la 170 de grade. Ungi formele de brioşe cu ulei. Găteşti macaroanele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi. Într-un bol amesteci oul, laptele, smântâna, sare şi piper, după gust, un sfert din caşcavalul ras şi încă un sfert din parmezanul ras. Adaugi macaroanele şi baconul, tăiat bucăţele.

Umpli formele cu amestecul şi restul de caşcaval şi parmezan pe deasupra. Dai la cuptor 30 de minute sau până se rumenesc uşor la suprafaţă. Serveşti cu pătrunjel, dacă doreşti.

Sursa http://therecipecritic.com

 

Mai multe