Brioşe sărate cu bacon şi brânză
22 august 2016
Rețete cu carne
Pentru a profita de gustul bun şi aromele combinate, serveşte brioşele atunci când sunt calde.
Ingrediente
100 g bacon tăiat 100 g brânză de capră, tăiată cubuleţe 2 felii de pâine mărunţite 2 cepe tocate 4 ouă 25 ml smântână 4 roşii tăiate cubuleţe cimbru piper sare rucola
Mod de preparare
Prăjeşti baconul într-o tigaie fără grăsime. Laşi să se rumenească şi dai deoparte. Baţi ouăle cu smântâna, adaugi pâinea, ceapa, roşiile, baconul prăjit, brânza de capră, condimentezi cu cimbru, sare şi piper şi pui amestecul în 4 forme de brioşe, tapetate. Coci în cuptorul încălzit, până trec testul cu scobitoarea. Le decorezi cu capacele rămase de la roşii. Serveşti cu salată rucola.