Bucăţi de carne de porc cu ceapă roşie
11 iulie 2014
Rețete cu carne
Astăzi îţi propunem să găteşti bucăţi de carne de porc cu ceapă roşie şi cimbru, alături de alte legume suculente. Este o mâncare uşor picantă, foarte delicioasă.
Ingrediente
400-500 g carne de porc 3 bucăţi ceapă roşie 1 borcan ciuperci marinate cimbru proaspăt busuioc proaspăt piper negru sare vârf de cuţit de zahară 1 lingură cu vârf pastă de tomate 1/2 linguriţă boia de ardei chili dupa gust vin roşu – 50ml
Mod de preparare
Carnea de porc se spală bine în două ape, se îndepărtează părţile mari de grăsime, după care se taie în bucăţi numai bune de mâncat. Se asezonează cu sare şi se prăjesc în ulei până este gata. Adăugaţi ceapa curăţată şi tocată şi gătiţi pentru un minut... citeşte continuarea AICI