Burgeri cu ciuperci şi roşii la cuptor

12 martie 2018   Rețete cu carne

Îţi plac burgerii? Încearcă şi tu reţeta delicioasă cu ciuperci şi roşii, pe care o poţi pregăti foarte uşor acasă, la cuptor.

Ingrediente

450 g carne de pui, tocată 250 g ciuperci, tocate mărunt 1 ceapă, tocată 1 linguriţă usturoi, pisat 1 lingură ulei 30 g pesmet 1 ou bătut 1 lingură cimbru uscat 2 roşii, feliate rondele 200 g caşcaval ras sau brânză sare piper

Mod de preparare – Burgeri cu ciuperci şi roşii

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Într-o tigaie, căleşti ciupercile în uleiul încins aproximativ 3 minute. Amesteci cu ceapa şi usturoiul încă 2 minute. Într-un bol, combini carnea tocată de pui cu pesmetul, oul şi cu ciupercile pe care le-ai lăsat să se răcească. Condimentezi cu cimbru, sare şi piper, după gust.

Formezi 6 chifteluţe pe care le rumeneşti 3-5 minute pe fiecare parte, apoi le transferi într-o tavă unsă cu puţin ulei. Aşezi feliile de roşie deasupra şi presari caşcavalul. Dai la cuptor 10-15 minute. Serveşti imediat.

Sursa http://12tomatoes.com

http://12tomatoes.com

Mai multe